INFORMACIÓ CONSELLERIA GENERALITAT VALENCIANA

ATENCIÓ a tota la comunitat educativa del SES LA LLOSA DE RANES. 

Com ja tots i totes sabreu des del passat 14 de març el govern espanyol ha decretat l'ESTA D'ALARMA per la pandemia del COVID-19, i com explica al Real Decret 463/2020 del 14 de març a l'article 9, al punt 1 "Se suspende la actividad educativa presencial en todos los centros y etapas, ciclos, grados, cursos y niveles de enseñanza contemplados en el artículo 3 de la Ley Orgánica 2/2006, de 3 de mayo, de Educación, incluida la enseñanza universitaria, así como cualesquiera otras actividades educativas o de formación impartidas en otros centro públicos o privados". Al punt 2 "Durante el período de suspensión se mantendrán las actividades educativas a través de las modalidades a distancia i on line, siempre que resulte posible".

Com des de dijous 12 de març a la nit sabíem que divendres 13 de març a les 14h tancaríem els centres per als alumnes, el mateix divendres 13 de març tot el claustre de professorat es va coordinar i va organitzar la plataforma per a que tots els nostres alumnes tingueren organitzat com treballar online, seguint l'horari setmanal de sempre. Als alumnes el 13 de març se'ls va explicar com havien de treballar a partir del 16 de març a casa i a hores d'ara així ho estan fent. A les famílies, a través dels vostres fills, del webfamilia i el canal que tenim del centre del TELEGRAM, se vos va fer aplegar les instruccions del treball dels vostres fills i filles a casa.

Mentre que aquest Estat d'Alarma es mantinga, anem a treballar d'aquesta manera. Podeu posar-se en contacte en qualsevol professor a través de la WEBFAMILIA com ho heu fet sempre fins ara. I els vostres fills i filles tenen els email personals coorporatius del centre de tot el professorat.

Gràcies per la vostra col·laboració i tots junts quedant-nos a casa anem a vèncer a aquest virus. Ànim!

Enllaços d'interés

Altres enllaços

Bústia de suggeriments

Qui està en línia?

Hi ha 6 convidats/des i cap membre en línia

Visitants

076362
Hui
Ahir
Esta setmana
Este mes
Tots
31
42
73
956
76362

Tu IP: 3.231.167.166

logo largo conselleriagov ue

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com